pénisznövelés házilag Pénisz Bővítés

xxl pénisz növekedés a pénisz mérete

A pénisz részét képezi a férfi külső nemi szervek, valamint a közös piacot vizelet, sperma Ez áll pénisznövelés házilag egy belső gyökér, a kívülről látható test, makk.

A gyökér a pénisz áll három merevedési szövetek: az égőt, majd a jobbra, vagy balra, crura. Ezek részben körülvéve izom. Mivel a merevedési szövetek továbbra is a test, a pénisz, a crura vált, a corpora cavernosa a villanykörte válik a corpus spongiosum. A corpus spongiosum akkor kitágul, amely a makk. A test a pénisz körül laza bőr, ami tükröződik magát, hogy létrehozzák a fityma, amely a makk. A húgycső belép a pénisz keresztül a merevedési szövet az izzó folytatódik a corpus spongiosum, amíg véget ér a külső húgycső nyílása.

Minden a merevedési szövetek tartalmaznak apró terek, hogy töltse ki a vér. Amikor a pénisz petyhüdt, ezeket a helyeket összeomlott. Ha egy férfi szexuálisan stimulál, reflex kiváltó a kikapcsolódást ellátó erek ezek a szövetek. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb a véráramlás, s ennek eredményeként a merevedési szövetek megtelnek vérrel, ami a pénisz bővítés, erekció

ADVERTS
pénisznövelés

A külső részét a pénisz (a test, makk) általában intézkedések 7.6-13 cm hosszú, körülbelül 8,5-10,5 cm-es kerületű, amikor petyhüdt. Amikor felálló, ez növeli 12,7-17.7 cm, hosszúsága pedig 11.3-13.0 cm kerületű.

Szexuális öntudattal rendelkezik azzal a potenciállal, hogy negatívan befolyásolhatja a szexuális élményeket. Úgy vélik, hogy a szexuális öntudat:

  • Növeli a megjelenés kapcsolatos szorongások;
  • Rontja a fizikai teljesítmény;
  • Csökkenti a figyelmet a saját arousals, ami szexuális diszfunkció

Míg vizsgálatok korlátozott, kimutatták, hogy a férfi szexuális diszfunkció negatívan befolyásolhatja a szexuális funkció a női partnereket. Egy tanulmány kimutatta, hogy a nők, akik partnerek a merevedési zavar szignifikánsan alacsonyabb szexuális izgalmat, kenés, orgazmus, örömöt, fájdalmat, s teljes szexuális funkció pontszámok, mint azok, akik partnerek nélkül merevedési zavar. Később a tanulmány nagy része a férfiak merevedési zavar megfelelő kezeléssel. Következő kezelés, szexuális izgalmat, kenés, orgazmus, elégedettség volt jelentősen nőtt. Arra a következtetésre jutottak, hogy a női szexuális funkció hatással férfi erekció állapot, ami elősegítheti, hogy a kezelést követően a férfi szexuális diszfunkció.

További információ a merevedési zavar, a típusok, okok, kezelés, tippek arra, hogy foglalkozzunk vele, lásd a Merevedési Zavar

Pénisz bővítés

Úgy tűnik, hogy a pénisz mérete volt egy forrás, a férfi, a szorongás, a történelem során át kultúrák. A súlyok által használt az ember érkezik minden nap szent férfiak, India, valamint a hímek a Cholomec törzs Peruban annak érdekében, hogy növelje a pénisz hossza. Tagjai a Dayak törzs Borneón áttört a farkuk használt, dísztárgyakat, hogy növeljék a partnerek öröm.

Topinama törzsek Brazíliában használt mérges kígyó harap bővíteni a péniszét.

Ma a társadalom, az egyetlen konszenzusnak ilyen eljárások a műtéti korrekció a micropenis - kisebb, mint az átlagos pénisz, mint szerkezetileg normális. Azonban a legtöbb ember megkereső pénisz bővítés műtét egy pénisz normál méret, funkció. Általában ezek a betegek értelmezni normális látszat, mint a szokványos; ez az úgynevezett pszichológiai dysmorphism.

A jelzések javítása műtét, a beteg meghatározott, valamint az intézkedéseket, amelyek a siker még tisztázatlan, de az eljárások gyakran végzett, gyakran privát beállítások.

Pénisz hosszabbító

Abdomino/pubopelvic zsírleszívás

Abdomino/pubopelvic zsírleszívás az egyik legbiztonságosabb módja, amely vizuális kiterjesztése a pénisz. A férfiak, akik sok a szemérem kövér vagy egy kiálló has, így az illúzió egy kisebb pénisz. Az eljárás magában foglalja a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges zsír környező ezen a területen. Részletek a siker árak a szövődmények egy egységes eljárás gyér, mint leggyakrabban végzett kombinálva más pénisz bővítés eljárások.

Felfüggesztő szalag dissectio

Ez az eljárás magában foglalja a sebészeti leválása a felfüggesztő szalag. A felfüggesztő szalag hozzátapadt a pénisz, a szeméremcsont, fontos funkciók támogatása, illetve stabilizálása, a pénisz, a megfelelő szögből a hüvelyi behatolás, a közösülés. A tér által létrehozott különítmény tele van zsírszövet, vagy egy másik anyag, hogy elkerüljék a tagállamhoz való kötődés az ínszalag. Következő leválás, stretching ajánlott vagy vákuum eszközök, vontatási berendezések vagy speciális súlyok.

Az orvosi irodalmat, a különböző műtéti technikát alkalmaztak a különböző mérési módszerek, így nehéz összehasonlítani a keletkező változások a pénisz hossza. Egy, a közelmúltban studyreported egy átlagos növekedése pénisz hossza 1,3±0.9 cm. Azonban elégedettségi ráta a férfiak körében nagyon alacsony. Szóval, míg a legtöbb számíthat a nyereség hossza ez az eljárás, alternatív módszereket kell vizsgálni, tekintettel az alacsony elégedettség árak.

Szövődmények ez az eljárás viszonylag ritka, de tartalmazza csökkent szög magasság a felálló pénisze, egy paradox lerövidítése pénisz hosszát, ha jelentős fibrózis , pénisz instabilitás.